29 september 2016

Online | Websites

Denkbaar bouwt en ontwerpt websites. We zijn gespecialiseerd in WordPress. De websites zijn mobielvriendelijk en kunnen eenvoudig door jouzelf worden bijgehouden.

Voor antiquariaat en uitgeverij Demian maakten wij een landingspagina en twee webwinkels. We bouwden en ontwierpen websites voor onder andere Uitgeverij het balanseer, Base-Alpha gallery, Praktijk de Roos, psychotherapeut Wies de Raedemaecker, het Antwerp Art Weekend van 2016, Steen en Been, Alchemillas Apotek en TM Benelux.

www.demian.be

Opdrachtgever: Demian. Antiquariaat en uitgeverij.

Website:
www.demian.be
www.antiquariaat.demian.be
www.uitgeverij.demian.be

Een landingspagina en twee aparte webwinkels: één voor antiquariaat Demian en één voor de uitgeverij. Gebouwd met WordPress in combinatie met Woocommerce.

Denkbaar verzorgde hier ook een groot deel van de interieur- en productfotografie.

De websites reflecteren het frisse karakter van het antiquariaat, dat gespecialiseerd is in moderne literatuur, kunst en filosofie.

Demian-Denkbaar-webdesign

het balanseer

het balanseer (zonder hoofdletters) is een uitgeverij in Gent. Hun fonds kenmerkt zich vooral door uiteenlopende verschijningsvormen: een èchte, herkenbare 'het balanseer-stijl' is er niet in te vinden. Daarom kozen wij voor het gebruik van de meest basislettertypes die er bestaan: Helvetica en Times New Roman.

De site is zeer sec, maar weerspiegelt toch het excentrieke karakter van de uitgeverij. Webregels worden getart: het gebruik van een fluo-kleur en een bijna onhandig wiebel-effect op de kopjes (alleen te zien via een pc-browser, niet via mobiel) geven de site in al haar basic'ness' een ongebalanceerde eigenheid.

Bezoek hem hier.

Uitgeverij het balanseer poëzie proza essay - Denkbaar webdesign

 

 

Antwerp Art Weekend 2016

Voor het Antwerp Art Weekend van 2016 bouwde Denkbaar een uitgebreide website met een aangepaste Google Maps integratie, een overzicht van alle deelnemende tentoonstellingsruimtes en pagina's met algemene informatie en speciale programma's.

Een deel van de teksten - in het Engels - werd ook door ons geschreven. Denkbaar maakte een 'teaser' die via sociale media en de website werden verspreid. Bekijk deze hier.

map-antwerp-art-weekend-2016-06-01-10-07-11

special-events-tours-routes-antwerp-art-weekend-2016-06-01-10-08-04

 

Steen en Been

Steen en Been is een winkel waar mineralen, fossielen en preparaten worden verkocht. De opdracht voor de website was ongebruikelijk: maak een website die niet op een website lijkt! Een 'stoffige' website was de boodschap. Denkbaar zette de website in elkaar, inclusief alle illustraties. We zorgden ook voor een deel van de fotografie.

steen-en-been-moois-uit-de-aarde-en-de-wereld-2016-06-01-10-02-53

been-steen-en-been-2016-06-01-10-03-41

Viktor Leestmans

viktor-leestmans-preparateur-naturaliste-2016-06-01-09-57-12

Websites

Bezoek de websites in de links hierboven - dat zegt meer dan plaatjes. We hebben natuurlijk ook onze eigen Denkbaar website gemaakt!

Top